sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Run, Forest, Run!

"Ca preşedinte, împreună cu guvernul pe care am să-l instalez până de Crăciun, vom da agriculturii locul de forţă în economia românească, pentru că ştim să facem agricultură, ştim să dăm de mâncare la 80 de milioane de români şi vreau mâcare românească pe masa românilor şi mâncare românească în supermarketuri în Germania, nu invers cum se întâmplă acum", a afirmat Mircea Geoană, sâmbătă, 28 noiembrie, la un miting electoral la Strehaia.

Doar un comentariu: Potrivit ultimului recensământ, realizat în anul 2002, populaţia României depăşea cu puţin 21,6 milioane de locuitori.



"Vă spun de aici, de la Strehaia, ceea ce am spus şi ceea ce am să fac ca preşedinte al României: o lege a pensiilor, o lege care să ajute pensionarii din această ţară şi să aducă asistenţa medicală şi medicamente pentru cei de la ţară, atât de uitaţi de Dumnezeu şi care nu au dreptul să fie lăsaţi în tristeţe şi izolare."

Încă un comentariu: Nu cred că ţăranii noştri au fost sau sunt "atât de uitaţi de Dumnezeu". Ar putea fi "atât de uitaţi" doar de domnul Geoană, dacă ar ajunge preşedintele României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu