luni, 23 noiembrie 2009

Cine este în spatele lui Crin ?

Foarte grabit, Crin Antonescu îşi arată solidaritatea cu pro-socialiştii lui Geoană. În spiritul unui proclamat "bun simţ" şi în contra spiritului liberal, Crin Antonescu nu mai aşteaptă decizia colegilor săi de partid.

Nu mai contează ce ar putea spune un liberal convins, Neagu Djuvara, căci oricum, acesta este prea demodat pentru a oferi tinerilor un "reper moral".

Nu mai contează că în spatele lui Geoană se află Ion Iliescu (care trebuie respectat, ca fost preşedinte al României şi ca preşedinte de onoare al PSD), Marian Vanghelie (care a împânzit sectorul 5 cu afişe "anti-electorale" şi care poate vangheliza totul, de la limba română până la valorile liberale), Viorel Hrebenciuc (care trebuie admirat pentru abilităţile de păpuşar), Radu Mazăre (care este "apreciat" de occidentul democratic pentru valorile sale anti-semite), Adrian Năstase, Dan Nica ş.a.

Nu mai contează nici că voturile pe care le negociază cu PSD-ul sunt mai multe decât voturile partidului său. Sunt voturi ale unui electorat tânăr, intelectual, urban, transilvan - oarecum asemănător ca profil cu electoratul contracandidatului său Traian Băsescu.

Important este să nu iasă Traian Băsescu. Să nu fie tulburată liniştea şi prosperitatea lui Dinu Patriciu, fost sponsor al socialiştilor în algerile locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu