miercuri, 25 noiembrie 2009

Crin Antonescu "navetistul"

Ora 19:30 - Prime time. Deschid televizorul şi aleg Realitatea Tv, auto-intitulată televiziunea "bunului simţ". Invitatul lui Răzvan Dumitrescu: Crin Antonescu.

Ora 20:10 - tot în prime time, la (i)Realitatea Tv, Crin a cedat scaunul lui Mircea Geoană. Zappez şi mă opresc puţin pe Antena 3. Invitatul Firei Vrânceanu: Crin Antonescu.

Ora 21:19 - la (i)Realitatea Tv, în emisiunea Ora de foc, cei doi moderatori Adrian Ursu şi Oana Stancu au un singur invitat: Crin Antonescu. S-a debarasat studioul de scaune, iar formatul tradiţional al emisiunii, cu mai mulţi invitaţi în studio a fost schimbat cu un format de tip interviu-clip electoral de 60 de minute.

Conştiincios, chiulangiul şi tăcutul deputat Crin Antonescu a făcut prezenţa la cele 2 televiziuni şi a vorbit într-o singură zi mai mult decât într-un mandat parlamentar.

Dacă ar avea şi Patriciu un post de televiziune cred că domnul Crin Antonescu alerga în grabă acolo pentru un nou discurs de campanie :). Oricum, absenţa lui nu este sesizată pentru că pe Antena 3 îl putem vedea în reluare cu discursuri din timpul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu