joi, 26 iulie 2012

Criza la români: 21 de milioane de euro vs. 0,8 milioane de euro

Executivul a decis să aloce din Fondul de rezervă bugetară aproximativ 95 de milioane de lei (aproximativ 21 de milioane de euro) pentru desfăşurarea referendumului. "Ministrul delegat pentru Administratie Publica, Victor Paul Dobre, a confirmat ca Guvernul va cheltui o suma estimata la acest moment de 95 milioane lei pentru organizarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu." (vezi aici şi aici). Suma este certă.

În acelaşi timp, jurnaliştii antenişti se oripilează pentru o eventuală investiţie de 1 milion de euro în reamenajarea şi remobilarea unei vile a RAPPS. Investiţia de 1 milion de euro este o nouă minciună a lui Ponta, căci un comunicat transmis de către RAPPS către Mediafax arată că această investiţie în perioada 2008-2011 a fost de vreo 0,8 milioane de euro.

Dincolo de valoarea sumei investită într-o vilă de protocol al cărei presupus beneficiar ar fi Traian Băsescu, rămân două întrebări:
  1.  Suma de 21 de milioane de euro este mai mare decît cea de 0,8 milioane de euro? 
  2. Este justificată investiţia în organizarea unu referendum al cărui unic scop este scăparea cu orice mijloace de Traian Băsescu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu